กำหนดการสอบป้องกันวิทยานิพนธ์ นักศึกษา MPHM รุ่นที่ 31

List of 31 MPHM, Thesis Advisor Committee

NO topic  Detail
1 UTILIZATION OF POSTNATAL CARE SERVICES AMONG MOTHERS OF RAMECHHAP DISTRICT, NEPAL   Detail
 2 SCAVENGER’S KNOWLEDGE,ATTITUDE AND PRACTICE ON RISK LEVEL FROM WASTE EXPOSURE TOWARD RISK PREVENTION AT OPEN DUMPING SITES OF YANGON CITY,MYANMAR   Detail
 3 MATERNAL INFLUENCE ON CONSUMPTION OF UNHEALTHY SNACK FOODS AMONG 6-24MONTHS CHILDREN IN KATHMANDU METROPOLITAN CITY  OF NEPAL   Detail
 4 FACTORS ASSOCIATED WITH FRUITS AND VEGETABLES CONSUMPTION AMONG PRIMARY SCHOOL CHILDREN IN NAKHON PATHOM PROVINCE,THAILAND   Detail
5 ASSESSING CATASTROPHIC HEALTH EXPENDITURE ASSOCIATED WITH NON COMMUNICABLE DISEASES IN EARTHQUAKE AFFECTED AREA OF NEPAL   Detail
 6 DETERMINANTS OF DISTRICT HEALTH BOARD ON NONCOMMUNICABLE 7DISEASES AMONG COMMUNITY MEMBERS IN THAILAND   Detail
 7 FACTORS ASSOCIATED WITH UTILIZATION OF IMMUNIZATION AMONG CHILDREN AGED 18-60 MONTHS IN URBAN SLUMS OF CHANMYATHAZI TOWNSHIP, MANDALAY,MYANMAR   Detail
 8 FACTORS INFLUENCING ON UNDER NUTRITION WITHIN 1000 DAYS AMONG CHILDREN IN DRY ZONE, PAKOKKU TOWNSHIP, MAGWAY REGION, MYANMAR   Detail
 9 RELATIONSHIP AMONG ACE, ANXIETY, DEPRESSION AND SUBSTANCE USE BEHAVIOR AMONG HIGH SCHOOL STUDENTS IN BANGKOK   Detail
 10 FACTOR ASSOCIATED WITH QUALITY OF LIFE AMONG ELDERLY IN BAGLUNGDISTRICT, NEPAL   Detail
 11 DETERMINANTS OF MONTHLY BREAST SELFEXAMINATION AMONG THAI WOMEN IN SAMUT SONGKHRAM PROVINCE, THAILAND   Detail
 12 THE RELATIONSHIP BETWEEN SOCIODEMOGRAPHIC FACTORS, SOCIAL COGNITIONS, PERCEPTIONS AND HIV PREVENTIVE BEHAVIORS AMONGST MIGRANTS IN MYANMAR-THAILAND BORDER AREA, MYAWADDY TOWNSHIP.   Detail
 13 PATTERN AND DETERMINANT OF TOBACCO USE AMONG PRESUMPTIVE TB PATIENTSIN TAUNGOO GENERAL HOSPITAL,MYANMAR

Detail